Tilbakestill
Boliger

Flotte, moderne og prisgunstige nye villaer i Algorfa

 
Ref.:ST8-69745 103m2 <236m2 3 2 Ja
344.000€

Hovedinformasjon

Soverom: 3 Bad: 2 Boligareal: 103m2
Avstand til strand: 13 Km
Basseng: Ja

Plassering

Beskrivelse

I La Finca Golf Course, Algorfa, finner du et nybygd boligområde med frittstående villaer som strekker seg over ett plan. Disse villaene består av 3 soverom, 2 bad, et åpent kjøkken, stue med åpne utsikter mot terrassen, solterrasse, privat hage med basseng og parkering. Dette boligkomplekset er lokalisert i La Finca Golf Resort, i kommunen Algorfa, i Vega Baja-området på Costa Blanca sør.

Kun 15 minutters kjøretur fra sandstrendene i Guardamar del Segura og bare 35 minutter fra Alicante flyplass, tilbyr dette boligkomplekset en ideell beliggenhet. De større byene Almoradi, Benijófar og Ciudad Quesada er også kun en kort kjøretur unna. Torrevieja og Orihuela Costa, med sine store kjøpesentre, er tilgjengelige på 15 minutter.

Hver villa er nøye designet for å gi komfort og moderne bekvemmeligheter. Med åpen planløsning og panoramautsikt fra stuen til terrassen, inviterer disse hjemmene til en livsstil med harmoni og avslapning. Den private hagen med basseng gir en privat oase, perfekt for avslappende stunder og sosiale sammenkomster.

Dette boligområdet tilbyr ikke bare nærhet til vakre strender og praktiske fasiliteter, men gir også en følelse av ro og luksus i en golfresortsetting. En ideell investering for de som søker det beste av moderne livsstil på Costa Blanca.

Egenskaper

Utsikt: Basseng
Parkering: Privat
Svømmebasseng: Privat
Hage: Privat
Private pool
Inngjerdet
Solarium: Yes
Number of Parking Spaces: 1
Near Golf / Golf Resort Property
AC pre-installert
3 dobbeltrom
Near Schools
Near Commercial Center
Useable Build Space: 90 Msq.
Location: Coastal
13 km til strand
Terrace: 105 Msq.
Hage

Boliglån kalkulator

© 2024 Sunterra Real Estate Spain SL    Juridisk merknad    Privatliv    Cookies    Web kart Design: Mediaelx