Tilbakestill
Boliger

Fantastisk Finca med stor tomt i Cieza

 
Ref.:ST2-25153 253m2 <2.940m2 3 3 Ja Garasje
340.000€ 319.000€

Hovedinformasjon

Soverom: 3 Bad: 3 Boligareal: 253m2
Avstand til strand: 89 Km Avstand til flyplass: 68,3 Km Avstand til butikk: 5,4 Km
Hage Basseng: Ja Parkering: Garasje
Byggeår: 1986

Plassering

Beskrivelse

Norskeid finca med privat basseng, stor tomt i idylliske omgivelser.

Dette romslige huset har tre soverom, alle utstyrt md AC, både varme og kulde, tre bad og rikelig med boareal for komfortabel opphold for deg og gjestene dine. Eiendommen har ytterligere privat basseng som tilbyr en forfriskende oase for å slappe av under de varme middelhavssommerene. Med garasje og en liten bodega, som er perfekt for oppbevaring av favoritt vinene og brennevinene dine, samt en røyker for å lage gode måltider som kan kombineres med en god flaske vin.

 

Denne praktfulle eiendommen ligger på en stor tomt på 2,940 m2, som gir en sjenerøs uteplass for deg å nyte, her er det oppholdsplass rundt hele boligen så du kan nyte solen eller skyggen alt etter hva du ønsker. Tomten inkluderer ett jorde med 65 oliventrær, 38 andre frukttrær samt grønnsaker som tilbyr muligheten for å nyte ferske og økologiske råvarer rett fra den egen bakgård.

 

I 2004 til 2006 gjennomgikk denne eiendommen en total renovering av nye vinduer, elektrisk anlegg og røranlegg, dagens eiere har holdt følge med service og vedlikehold hvert år.

 

Eiendommen tilbyr også rikelig med lagringsplass, noe som sikrer at du kan holde orden på eiendelene dine. Enten det er sesongvarer, sportsutstyr eller personlige eiendeler, her har du god plass til å oppbevare alt du trenger.

 

Denne eiendommen selges delvis møblert, noe som gir deg muligheten til å kjøpe i tillegg to biler, traktor, landbruksutstyr sammen med mer om ønskelig. Tomten er inngjerdet og har elektrisk port for enkel bruk, samt sikkerhetssystem.

 

Boligen ligger i Cieza, kjent for sin skjønne natur og utendørs aktiviteter. Området byr på endeløse opplevelser og turstier i dette praktfulle landskapet. Nærliggende til elven ‘’Segura’’ som tilbyr rafting og fantastiske badeplasser, slik at du kan kjøle deg ned og nyte de iddyliske omgivelsene i de varme sommermånedene.

 

Cieza i seg selv er en sjarmerende by med rik kultur og ett levende samfunn. Her har du muligheten til å fordype deg i de lokale tradisjonene, nyte lokale retter med de imøtekommende lokalbefolkningen. Byen tilbyr alle fasiliteter di kan trenge, fra butikker, restauranter, supermarkeder, apoteker, barer, museer, sykehus samt mye mer.

 

Ikke gå glipp av denne fantastiske muligheten til å eie dette bemerkelsesverdige huset i Cieza. Kontakt oss i dag for å arrangere en visning og begynn å se for deg livet ditt på denne iddyliske beliggenheten, omgitt av natur, kultur og komforten i ett vakkert hjem.

Egenskaper

Møbler: Delvis møblert
Eiendomsfunksjoner: Grill
Klima: Air-condition
Plassering: I en landsby
Hage: Privat
Parkering: Garasje
Sikkerhet: Alarmsystem
Utsikt: Fjell
Eiendomsfunksjoner: Innbyggede garderober
Sikkerhet: Inngjerdet fellesareal
Klima: Peis
Plassering: Landlig
Eiendommen har: Overbygd terrasse
Basseng: Utendørs
Eiendommen har: Ekstra lagerplass
Eiendomsegenskaper: Doble vinduer
Tilstand God
Utsikt : Land
Parkering: Privat
Svømmebasseng: Privat
Klima: Gulvvarme på bad

Videoer

Boliglån kalkulator

© 2024 Sunterra Real Estate Spain SL    Juridisk merknad    Privatliv    Cookies    Web kart Design: Mediaelx